Zpět na úvodní stránku
Ceník Kontakty a adresa na Splněný sen Dity Weberové

úvodní stránka
informace o jezdeckém klubu
malá prohlídka stájí
seznamte se s našimi koníčky
a s našimi poníčky
naše možnosti
naše akce
další činnost - ryby, sady
jak se na vyjížďku obléci?
fotogalerie z jezdeckého klubu
sezonní radovánky
...
23.12.2015 celodenní ponyškolička, celý den u koní....... :-)
Fajn den. V první řadě - úžasně vyšlo počasí, skvělá parta dětí a pomocnic :-) Ráno v 9 hod jsme začali střílením do balónků (vyhlášení vítězů), závod koňských účastníků se skokem "do výšky" :-) poté čištění koní a poniček, které s námi absoluvovaly cestu - výlet do města na Šibeník.Takže: čistit, česat, nasedlat, nauzdit, ohlávky, umýt ruce a hurá svačinka koblížek, koláč s tvarohem a čajíček. Poté rozdělení na 2 party do aut a odjezd do města. Vyložení, přecházeli jsme přechod pod průmyslovou školou. Uspěchaní lidé a řidiči autobusu nám mávali a dávali s úsměvem na tváři přednost i v tak hektickém čase.....za to mnohokrát děkuji :-) Šup, jedna parta byla na louce a hurá pro druhou a pro další koníčky......ti byli také zlatí!!!!!! Děti úžasné, šikovné, poslušné, vnímavé. Koně snad i spokojení :-) klidní, vychovaní :-) Velké holky funkční, slunce svítilo :-) ........ no co si víc na výletě přát??? :-)))))

Další koníčci dopraveni a tak jsme trošku prozkoumali Šibeník s nádhernými procházkami. Dětičky se střídaly na hřbetech, další sváča - vše se snědlo, vypilo.......hurá domů......jedna parta,druhá parta.

Dita rychlovka domů, ohřát obídek a během 20 min dětičky vyzváné k obědu, opět na 2 party :-) Bylo kuřátko na paprice a nudle s mákem :-) Po obídku pracovní výchova :-) ...... přáníčko ryby, kdo nechtěl, běžel film. Jedna parta jezdit, druhá parta jezdit, finálně třetí parta na vyjížďku. Vše jsme poté sklidily, všem zvířátkům večeře a příprava na pečení vuřtíků. Šup šup a den byl pryč...... :-( Vše má svůj konec a začátek. Byl to krásný den, děti jsme vrátily bez škrábanečku rodičům, kteří si s námi opekli vuřtíky a děti si postupně odváželi :-) Krásný den.......děkuji všem účastníkům a rodičům za důvěru s pozdravem Dita W. a kolektiv :-)