Zpět na úvodní stránku
Ceník Kontakty a adresa na Splněný sen Dity Weberové

úvodní stránka
informace o jezdeckém klubu
malá prohlídka stájí
seznamte se s našimi koníčky
a s našimi poníčky
naše možnosti
naše akce
další činnost - ryby, sady
jak se na vyjížďku obléci?
fotogalerie z jezdeckého klubu
sezonní radovánky
...
Celý den u koní a loučení se zimou 24.3.2016
Bylo to krásné, bylo to moc fajn :-) Sešlo se nám mnoho dětiček, chlapců i děvčátek různého věku, přesto jsme byli jedna parta :-)

Ráno společné hry, potom příprava koníčků na výlet, svačinka (koblížky a čaj). Potom všichni helmičky, všichni ještě čůrat :-) Rozdělení dětí - někdo na koňský hřbet, někdo vodit, někdo na vozíček a hurá na výlet na Benďák :-)

Cestou jsme se všichni spravedlivě střídali s voděním a ježděním. Když jsme velkou procházkou dorazili na místo, dětičky měly chvíli osobní volno, poté jsme vyhlásili opičí dráhu. Opět vožení, svačinka, kterou jsme vezli s sebou a pomalu jsme obešli celý Benedikt a vraceli jsme se do stáje.

Před obědem starost a péče o naše koňské kamarády, hry, soutěže. U Weberů to už vonělo, opět oblíbené jídlo (kuře na paprice) :-) všechny dětičky papkají, to máme pak radost koukat na ně, jak to do nich mizí a žádné zbytky, naopak ruce nahorů a chtějí přidat :-) Po obídku opět do stáje, byl to krásný sluníčkový den uprostřed několika dní, kdy pršelo. Počasí nám vyšlo nádherně :-)

Dita napekla palačinky pro všechny, po těch se jen zakouřilo a opět vyjížďka. Jedna parta koně, druhá jízdárna, třetí pracovní výchova (překvápko pro rodiče na večer :-) ) A výměna: kdo nejezdil jezdí, kdo nevyráběl vyrábí, opět péče o naše koňské kamarády a poté ještě tři soutěže a konečně volná zábava cca v 16,45 hod - na tu se děti velmi těší :-)

Ohýnek od 17 hod plápolal, vuřtíky připravené, kapela dorazila, začali hrát a bylo nám krásně, fajnově. Dětičky jsme všechny předali bez jediného škrábanečku - hurá :-)

Doufám, že se to všem líbilo. Já děkuji rodičům za jejich důvěru, svým kolegyním za skvěle odvedenou práci a našim zvířátkům za obr ochotu a úslužnost :-) .............večer nekončil, přesunuli jsme se po západu slunce dovnitř. Muzikantům mrzly prstíky.........a tam začala broskvovicová zábava, dokonce dorazil i kouzelník Vítek (děti i dospělí ho milují) :-) děkujeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .......zábava se protáhla až přes půlnoc, kdy jsme domů odcházeli vysmátí, spokojení, naladění. Ještě jednou velké díky i živé hudbě za perfektní kulturní vložku :-)

P.S. zase brzy naviděnou :-) :-) :-)
za celý " Slněný sen " Dita W. :-)