Zpět na úvodní stránku
Ceník Kontakty a adresa na Splněný sen Dity Weberové

úvodní stránka
informace o jezdeckém klubu
malá prohlídka stájí
seznamte se s našimi koníčky
a s našimi poníčky
naše možnosti
naše akce
další činnost - ryby, sady
jak se na vyjížďku obléci?
fotogalerie z jezdeckého klubu
sezonní radovánky
...
Dětský den i s veselicí pro dospělé :-)

Vážení, milí, skvělí, úžasní účastníci naší akce ze dne 7.6 2016,

opět jste byli bezva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Věděla jsem to, tušila jsem to, a tak jsme se vysnažili, abychom vás všechny mohli přivítat připraveni a s obrovskou chutí. Velmi mě naplňuje vidět takové množství spokojených osůbek :-)

Kolem páté a ještě dříve vás tu již bylo požehnaně :-) Těšili jste se????????? děkujeme, to my také :-) :-) :-) Živá hudba ve složení Petra, Pavla a Romana již hrála, ohníček také plápolal, bublinky lítaly, voda na kávičku vřela, frota u dobrůtek se udělala :-) Nádhera, opět jste se chtěli bavit, tak jste to prostě dělali :-) děkuji za to. Všichni jste byli ukáznění, všichni vnímaví, slušní......... moc vás chválím. Dětičky měly prostor k volné zábavě, taktéž i rodiče, babičky dědové, tety, strýčkové, kamarádi a známí, chodila jsem mezi vámi a cítila pozitivní energii, díky. V přípravách pro vás jsme ji trošku vybili, ale během akce opět nabili. Na jízdárně byly připravené drobné disciplíny pro děti, vše jste si organizovali sami i děti sami sobě, neuvěřitelně samostatná smyslná práce :-)

Povožení na našich koních a poníčcích jste využili řádně, jak se patří v jezdeckém klubu :-) Jízda malotraktorem nestačila málem 2x dokola :-) ......líbilo, že? a mně se líbilo, že se to líbilo vám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)

Dortíky vynikající a koláčky z "Cukrárny Bárny" (náměstíčko pod Resslem) po těch se jen zaprášilo, známe z předešlých akcí, vše vynikající. Děkuji :-)

Bábovky jsem pro vás upekla já, vstávala jsem velmi brzy, abych vše stihla jak upéct, tak organizovat a připravit. Doma už od 03 hod pekla trouba ......no jako správná pekařka (když jsem jela odvézt děti do školy v přestávce mezi 4. a 5.bábovkou, oslovil mě jeden tatínek před školou, který stál vedle mě a řekl: "ty tak voníš něčím sladkým, že bych si snad i kousl, jako nějaká bábovka :-)" .....měl pravdu :-)

Umělecké dortíky s motivem koní :-) .....tématicky - vytvořila Klárka Bunešů......moc děkujeme, byly krásné a také moc dobré :-)

Pinčesový turnaj hráli tatínkové za skvělé organizace pana Pelcmana a dohráli :-) Poté následovalo vyhlášení vítězů, dostali medajle, diplomy a výrobky od nás z našich produktů a od našich včeliček (med a jablečný mošt).

Vuřtíky mizely ve vašich bříškách, broskvovice se pila, hudba hrála, děti lítaly, nikoho nechtěly a nepotřebovaly, milují tu svobodu a balíky slámy :-) :-) :-)

Navštívili nás moji kamarádi Jirka Kraus se svou ženou Míšou a dcerkou Pepinkou. Míša malovala dětem obličeje, Jirka lelkoval, odpočíval, rozjímal, ujal se role vodiče poníka a vozil nejen své dítě :-) Pepinka řádila s ostatními dětmi :-)

Prostě to bylo fajn, krásné, příjemné, nutné opakovat.

S drobnými akcemi se na vás všechny budeme těšit během prázdnin, vždy se včas vše dozvíte a na větší akci podobného ražení se těšte v září a to pojmenování "ROZLOUČENÍ S LÉTEM"

NESMÍM!!!!!!! zapomenout ze srdce poděkovat mým úúúúúúžasným kolegyním (celému týmu - včetně našich skvělých zvířátek a všech koní a poníků, prostě našich koňských kamarádů) našeho "Splněného snu " MNOHOKRÁT VŠEM DĚKUJI.........vy víte komu to patří :-) opravdu oooooobr díky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Budu se moc těšit na příšte a i vy se také těšte, mějte krásný vstup do pomalu přicházejícího léta, mnoho štastných chvil, hodně zdravíčka. To vše vám všem ze srdce přeji s pozdravem a brzičko naviděnou Dita Weberová :-)