Zpět na úvodní stránku
Ceník Kontakty a adresa na Splněný sen Dity Weberové

úvodní stránka
informace o jezdeckém klubu
malá prohlídka stájí
seznamte se s našimi koníčky
a s našimi poníčky
naše možnosti
naše akce
další činnost - ryby, sady
jak se na vyjížďku obléci?
fotogalerie z jezdeckého klubu
sezonní radovánky
...
Příměstský táborek 13.-17.7.2015

Nástup byl v pondělí ráno a všichni přišli ve stejný čas. Děti jsme přijali, seznanámili jsme se s jejich osobními věcmi (spacáky, matrace, kolo, přilba... :-), abychom v dalších dnech věděli, čí co je :-)
První jídlo byla svačinka, po ní jsme se dělili na tři party. Začínající dětičky, začátečnice slečny a jezdce :-) Účelem bylo všechny koňsky potěšit a posunout dál, než jsou, což se myslím u všech po vedlo :-)

Poté hry na jízdárně, následoval oběd (kuřátko na paprice), palačinka, polední klídek u filmu. Opodledne ježdění, svačinka, obstarání všech zvířátek, příprava na spaní, koupání, večeře, film u Weberů a odchod na spaní do stáje.

Druhý den byl obdobný. S rozdílem, že jsme místo dopoledního ježdění naložili dva koníčky - poničky, a vyjeli jsme s nima nahoru na Ressl, kde jsme posvačili, vyvozili se společně i jednotlivě, pohráli a jeli domů.
Dětičky doufám všechni spokojeni :-)
Dita mazala po příjezdu smažit řízky s kaší, děti si mezitím pohrály, postaraly se o kobylky, které nás vyvozily na Resslu. Po obídku opět klid, sladkost, pohádka, potom opět ježdění, péče, večeře pro všechny lidské i zvířecí účastníky. V podvečer výlet všech účastníků na kolech po zrekultivovaných cestách. Výlet do pískových dun, vypadalo to, jako když jsme v Tunisku. Všechny chválím, byli jste zlatíčka šikovní! Po cyklotúře koupání, film a hajdy na kutě.

Ve středu jsme naplánovali obr výlet do Milovic - Mladá Boleslav - Mirakulum, kam jsme dorazili cca okolo desáté hodiny. S sebou velkou sváču, na plechu koláč, každé dítě vyfasovalo pití. Mirakulum a naše vychované, hodné a šikovné děti .... to byla neuvěřitelná kombinace něčeho nádherného!!! Ale fakt... všechny chválím, hlavně i mé pomocnice Rendu a Karolínku. Vrátili jsme se až večer, děti šťastné, vyskákané, vydováděné, jak prckové, tak i ty větší :-) Po příjezdu domů večeře špageťáky, které dětem tak chutnaly, že jsem je musela v pátek k obědu opakovat :-) Film, koupání a spinkání.

Ve čtvtek večer opět ježdění, vyjížďky, individuální práce na jízdárně. Obídek (nudle s mákem a polívka), odpolední svačinka bábovka (denně jsem něco pekla :-) a s jakou láskou s chutí :-) )
Opět ježdění, večeře a příprava na bojovou hru.
Po večeři jsme čekali, až se setmí, potřebovali jsme tmu. Tento čas jsme trávili krátkým info všech dětiček i instruktorů o své rodině :-) Úkolem noční hry bylo po dvojicích na našich pozemcích obejít obvod broskví, kde byly čtyři stanoviště, které svítily. Byly tam jmenovitě připravené ruličky, které děti musely dle svého jména vyhledat a přinést všechny čtyři indície, se kterými se druhý den pracovalo. Když všichni dokončili, dostali ještě před bojovkou povel: do batohu si připravte pyžamo a na sebe plavky. Byli rozhozeni, netušili o co jde :-) Vyklusali jsme ve dvojicích přes náš další sad - višňový k mé kamarádce - sousedce Martině, kde pro nás byl připravený rozsvícený bazén - nádherný, velký, teplý - počasí přálo. Děti do něj naskákaly, šťatné, překvapené, byla radost na ně koukat. Z bazénu rovnou do pyžama, bylo pozdě, tak hajdy na kutě :-)

Ráno naplánovaný výlet za Chomutov k mé kamarádce Štěpánce, podívat se na stádo lam z bezprostřední blízkosti. Zpět domů, ježdění, hraní, obídek. Po obídku místo pohádky nám děti dle ruliček z předešlého večera pohádku musely vyprávět - ŠIKULKY. Potom ježdění, k svačince bublanina, balení - vyhodnocení - diplomy - poděkování - předávání dětí rodičům - jedním slovem děkuji, byli jste úžasné!!! ALE FAKT.

Musím se trošku pochlubit, všechny děti jsme předali bez škrábanečku.

Děkuji i všem rodičům a rodinným příslušníkům za důvěru.
Dita Weberová