Zpět na úvodní stránku
Ceník Kontakty a adresa na Splněný sen Dity Weberové

úvodní stránka
informace o jezdeckém klubu
malá prohlídka stájí
seznamte se s našimi koníčky
a s našimi poníčky
naše možnosti
naše akce
další činnost - ryby, sady
jak se na vyjížďku obléci?
fotogalerie z jezdeckého klubu
sezonní radovánky
...
Vítání jara 13.4.2016
Přátelé!!!!!!!!!!!!!! :-) :-)malí i velcí :-)

včera ,.........včera jste mě svou přízní absolutně šokovali :-) Byli jste všichni skvělí, usměvaví, spříznění :-) no co si více přát od návštěvy u nás ve Splněném snu.
Naše přípravy v zákulisí, věřte, zabraly času, úsilí a energii (hlavně když si s námi počasí zahrávalo a my do poslední chvíle nevěděli, zda příjdete a budeme se moci veselit, či ne?) ale díky vašemu pozitivnímu přístupu jste nám ji vrátili zpět :-) děkujeme!!!!!!!!!

Sešlo se nás dost, byli jste krásně rozprostřeni (někdo zpíval, někdo se vozil na koni, jiný pozoroval dění, další opékali vuřtíky, promenáda mezi sladkostmi a to výbornými z cukrárny Bárny :-) "mňam" :-) Procházeli jste se po našem již kvetoucím sadu..........no byla to slast vše pozorovat.

Po celé odpoledne nás bavila živá hudba v podání Pavla, Petra a Romana, jim patří velký dík! byli úúúžasní :-)
Nesmím zapomenout na mou "pinčesovou" organizátorku Janu, která se věnovala s obrovskou trpělivostí všem zúčastněným turnaje.
Střílení vzduchovou zbraní se malinko vymklo kontrole, když technická závada, se kterou jsme nepočítali nastala..........v rychlosti přišel náhradní program a to střílení místo na terč, tak do nafouklých balónků kuličkovou zbraní......to se dětem líbilo asi mnohem víc (příště budeme opakovat) děkujeme tatínkovi Kristýnky za trpělivost a ochotu při obsluze :-)

Také připravená "kulturní vložka" v podání valníku taženým malotraktorem byla na místě - ty rozzářené oči dětí a dospělých, to štěstí, ta radost, která sálala až ke mě k volantu - smích a pozitvní hulákání, vyřvávání........no prostě chtěli jste se bavit, tak jste to dělali a za to opravdu VELKÝ DÍK - byla to pro nás opět velká odměna.

Kolem 19 hod nás neminul přicházející déšť, tak to jste nás "rozbili" úplně :-) Mysleli jsme si jak budete spěchat- prší- rychle domů a pryč - a vy nic prší? no a? kam spěchat? je tu fajn !!!!!!! pečeme dál, sedíme dál - nejsme přeci z cukru :-) .......no to byla tak hromadná řeč těl, tím, že jste od nás nespěchali, ani za nepřízně počasí............opět díky!

Kapela se přesunula do naší klubové místnosti, hrálo se, pilo se, tančilo se, vyhlásili se vítězové střelby i "pinčesu" a venku lilo a lilo :-) Tak jste pomalu všichni odcházeli, odjížděli do svým teplých útulných a suchým domovů doufám s úsměvy na tváři a s pozitivně naladěnou myslí?????? :-))))) - vypydali ste tak!!!!!!!!!!!!!!!!

Ještě nesmím zapomenout poděkovat mému koňskému týmu - holky jste fajn!! a šikulky díky a našim zvířátkům a koním za jejich neskutečnou úslužnost a ochotu!!!!!!!!!!!!!!!!

Vážení za dva měsíce a to tedy v první polovině června - "Veselice k dětskému dni - samozřejmě nejen pro děti :-)" naviděnou, naslyšenou a nasetkanou :-)))))) budeme se na vás - už teď se na vás moc těšíme. Za celý "Splněný sen" Dita Weberová :-))))))

malování na obličej